Het team

Twan van den Hout
Twan van den Hout
Project Manager Project Baseline Nionplas
About me
GUE Tec1 Diver en Divemaster bij Duikcentrum "de Aalscholvers". Als Project Manager ben ik verantwoordelijk voor het coördineren van de activiteiten voor Project Baseline in de Nionplas.
Richard van de Logt
Richard van de Logt
Project team member
About me
Gue Cave1, Normoxic Trimix en Divemaster (bij Duikcentrum "de Aalscholvers"). Nadat ik in 1990 mijn eerste buitenduik maakte, volgden er nog vele in verschillende omstandigheden en landen. In 2008 ben ik het technische traject begonnen om de diepere wrakken en grotten te kunnen bezoeken en afgelopen jaar zijn we met een groepje enthousiaste duikers begonnen aan Project Baseline Nionplas.
Leroy Dekker
Leroy Dekker
Project team member
About me
In 2004 begonnen met duiken en sinds 2005 actief in het opleidingskader van Duikcentrum De Aalscholvers. Sinds 2007 werkzaam als instructeur bij De Aalscholvers en sindsdien ook tweemaal een periode bij andere duikcentra in het buitenland gewerkt. De Nionplas noemen wij vaak ons huisrif, wij bezoeken deze duikplaats veel voor zowel opleidings- als vrije duiken. Ik heb ontelbaar veel duiken gemaakt in deze plas en in 2013 zijn wij gestart met het monitoren van de omstandigheden in deze plas in het kader van Project Baseline.
Martin Delsman
Martin Delsman
Project team member
About me
GUE Fundamentals duiker en PADI Divemaster bij DC de Aalscholvers. In 2005 heb ik mijn open water opleiding in Curacao afgerond, maar pas in 2009 heb ik mijn eerste duiken in Nederland gemaakt. Vanaf dat moment heb ik bij de Aalscholvers verschillende opleidingen gevolgd en tevens de GUE Fundamentals afgerond. De Nionplas is voor mij een plas waar ik veel opleidingsduiken en vrije duiken maak. Via Project Baseline wil ik graag de ontwikkeling van deze plas monitoren.
Mark Holtmann
Mark Holtmann
Support diver
About me
Nadat ik in 2010 mijn NAUI Scubadiver brevet heb gehaald, ben ik vooral gaan duiken. In 2013 heb ik eerst GUE Fundamentals afgesloten met een REC Rating en vervolgens de PADI Advanced opleiding afgerond. Mijn ambitie is om GUE Tec 1 te halen en daarna zien we wel verder.
Emiel van de Rijt
Emiel van de Rijt
Support diver, Website development
About me
In 2011 maakte ik mijn eerste duik op Lanzarote. Daarna ben ik vanuit De Aalscholvers opgeleid als PADI Open Water Diver. Al snel volgde de Advanced en Rescue cursus, in droogpak. Tevens heb ik de GUE Fundamentals opleiding gedaan. De meeste opleidings- en vrije duiken heb ik in de Nionplas gemaakt.
Debby ter Horst
Debby ter Horst
Support diver, Redactrice
About me
Het duikvirus is in de zomer van 2011 toegeslagen, toen ik met Emiel dook op Lanzarote. Daarna heb ik verschillende opleidingen gedaan bij DC De Aalscholvers (PADI Open Water, Advanced, Rescue, Specialties, GUE Fundamentals). In Nederland duik ik het liefst in de Nionplas.