Presentatie 26-04-2014

26
Apr

Presentatie 26-04-2014

Zaterdag 26 april hebben we een presentatie gehouden over Project Baseline Nionplas.

's Ochtends zijn een aantal mensen, voorafgaand aan de presentatie, een duik gaan maken in de Nionplas. We hadden enkele gasten uit de regio van Haarlem en Vinkeveen. Aan de waterkant troffen we zelfs nog duikers uit Echt die waren afgereisd naar Raamsdonksveer om kennis te maken met de plas.

Tijdens de presentatie hebben we laten zien wat we als Project Baseline het afgelopen jaar hebben gedaan. Maar vooral ook welke nieuwe onderdelen we het komende jaar toevoegen aan ons project. Onder andere is er uitleg gegeven over de fotoputen die zijn uitgezet in de Nionplas. Aanwezig was een speciale gast, John Bruinsma. Hij is deskundige op het gebied van waterplanten en heeft een presentatie gegeven over waterplanten in het algemeen en daarna specifiek over de groeivormen van waterplanten welke tot op heden zijn waargenomen in de Nionplas. Het leren herkennen van groeivormen van waterplanten en later ook het registreren van deze groeivormen is iets waar Project Basline Nionplas zich mee bezig gaat houden.

Al met al was het een geslaagde dag waarbij ook nog veel informatie is uitgewisseld en contacten zijn gelegd tussen verschillende projecten.

We willen ook iedereen die aanwezig was en een bijdrage heeft geleverd bedanken!