Program

13
Jul

Duikteam BBQ

Vandaag stond de BBQ gepland voor duikteam "De Aalscholvers". De gelegenheid aangegrepen om weer een zichtmeting uit te voeren.
Tevens hadden we de monster flesjes mee. Gelukkig had één van onze duikers (Theo) zijn pH waarde meter bij zich.

17
Jun

Bestemmingsplannen Diepe Plassen Noord-Brabant

De provincie wil een juiste bestemming voor de honderd diepe plassen in Noord-Brabant: natuur of juist recreatie. Om goede keuzes te kunnen maken, is eerst onderzoek nodig naar de huidige toestand van de diepe plassen. Ofwel:

Diepe plassen geven geheimen prijs.

04
May

Clean-Up Dive

Zondag 4 mei verzamelde circa 30 vrijwillige duikers zich bij de Nionplas om daar het zwerfaval wat we regelmatig tegenkomen te verwijderen. Er zijn fietsen, een tafel, een stoel en zo'n tien vuilniszakken met kleiner afval zoals blikjes, flesjes en balletjes verwijderd. De gemeente Geertruidenberg heeft zorg gedragen voor het afvoeren van het afval.

 

26
Apr

Presentatie 26-04-2014

Zaterdag 26 april hebben we een presentatie gehouden over Project Baseline Nionplas.

's Ochtends zijn een aantal mensen, voorafgaand aan de presentatie, een duik gaan maken in de Nionplas. We hadden enkele gasten uit de regio van Haarlem en Vinkeveen. Aan de waterkant troffen we zelfs nog duikers uit Echt die waren afgereisd naar Raamsdonksveer om kennis te maken met de plas.

05
Mar

Nieuwe Logo

Ons nieuwe logo is er....

21
Feb

Duiken maart 2014

Enige tijd geleden kregen we een vragenlijst toegestuurd van Judtih Rietveld, eindredacteur van het blad Duiken. Er kwam een artikel over Project Baseline aan, of we daaraan wilde meewerken.

03
Feb

Duikvaker 2014

In het weekend van 1 en 2 februari 2014 was er weer de Duikvaker in de Expo te Houten.

Natuurlijk zijn we even langs gegaan op de druk bezochte stand van Project Baseline.

Verschillende project managers en vrijwilligers gezien en gesproken. Een mooie gelegenheid om gedag te zeggen en bij te praten over de verschillende projecten.

04
Dec

Geslaagde Meet en Greet

A great evening with friends, cool presentations and the launch of the http://projectbaseline.nionplas.nl/ website.

04
Dec

A word about our visit

On the evening of Tuesday, December 3rd, over 20 divers and interested individuals gathered at Duikcentrum de Aalscholvers to hear presentations on Global Underwater Explorer’s central conservation initiative called Project Baseline.

Pagina's